Skip to content

Helmig Makelaardij: 2e fase Couveringe park Steenbergen gestart

29 december 2010

Gekozen werd voor een architectuur met een klassieke, tijdloze uitstraling.

Op het terrein van de voormalige Enka-fabrieken in het Noord-Brabantse Steenbergen worden 83 woningen gerealiseerd in uiteenlopende categorieën. Van rijtjeshuizen en twee- onder- één kap tot half vrijstaande woningen en een enkele vrijstaande woning. Het bouwen van de woningen is gepland vanaf het tweede kwartaal in 2010.

Door de grote variatie aan woningtypen, geschikt voor zowel starters als doorstromers, de aanwezige faciliteiten én de ligging vlakbij het centrum van Steenbergen, spreekt deze wijk mensen in alle levensfasen aan. Er bestaan veel mogelijkheden om de woning aan de eigen wensen aan te passen. Bij sommige woningtypes is het volledig woonprogramma op de begane grond naar eigen wens in te vullen. De uitstraling van de wijk sluit aan bij de historische kern van Steenbergen. Er is gekozen voor architectuur met een klassieke, tijdloze uitstraling, gecombineerd met eigentijdse elementen. De woningen zijn energiezuinig en duurzaam gebouwd. Speciaal voor dit project is een Groene Park Hypotheek ontwikkeld door Rabobank Het Markiezaat.

Prijzen op aanvraag.

INFORMATIE: Helmig Makelaardij en Taxatiebureau o/z, Dorpsstraat 107, 4661 HN Halsteren, Tel. 0164.68.59.25. Fax. 0164 – 68.70.90. E-Mail: info@helmigmakelaardij.nl

Let op! Dit artikel komt uit het tijdschrift Kavel & Huis van januari 2010 en kan daarom verouderd zijn.Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: